30. okt. 2017

Halloween er her med Stranger Things 2!

Bilderesultat for stranger things 2
For de som har levd under en stein de siste 15 månedene en av de største og mest elskede seriene som har kommet ut på lang tid her igjen, Stranger Things. Sesong 1 handler om en gutt som forsvinner i en liten by i Indiana og venner og familie som prøver å få ham tilbake samtidig som en mystisk jente dukker opp og en konspirasjon tetter seg rundt dem Stranger Things droppet på Netflix i juli 2016 uten noen fanfare, men eksploderte plutselig over natten til å bli en internasjonal sensasjon og venner kunne ikke vente med å fortelle venner om det de hadde sett. Karakterene sammen med nostalgien for serien som tar plass på 80-tallet og er inspirert av John Carpenter, Stephen King og Steven Spielberg gjorde at alle som så den ikke kunne vente på sesong 2.

De måtte vente i 15 måneder, men nå er den her og ventetiden var verdt det. Sjarmen fra sesong 1 er tilbake og løse tråder er ikke glemt (#JusticeForBarb). Vi får se at handlingene i den forrige sesongen har konsekvenser for karakterene som blir delt opp i grupper, noen som man forventer og andre som er hyggelige overraskelser. Serien har blitt større og mer cinematisk men holder fortsatt hardt på det som fikk oss til å like den til å begynne med. Følelser, karakterer og et mysterium som driver dem framover. De nye karakterene er også gode tillegg i denne sesongen.

Det aller vanskeligste for en oppfølger er å holde fast på det vi likte med den første, men å også finne på noe nytt og ikke repetere seg selv. Det er noe Stranger Things 2 klarer så godt som den kan. Samtidig åpner den nye dører som gjør at jeg lett kan se hvordan de kan holde på i ihvertfall to år til, som skaperne, Duffer brødrene, sier. Hvis du har lyst på noe nytt å se denne haloweensesongen, sett på Stranger Things to og binge ivei!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar