12. sep. 2011

Kjærligheten til alle tider

Kerstin Gier har skrevet en trilogi om tidsreiser. De to første bøkene er kommet på norsk og heter Rubinrød og Safirblå, den siste boka Smaragdgrønn kommer i 2012. Jeg leste Rubinrød for et års tid siden og er nettopp ferdig med Safirblå. Jeg kan nesten ikke vente til Smaragdgrønn kommer til neste år.


Gwendolyn er 16 år når hun oppdager at det er hun og ikke kusinen Charlotte som er bærer av tidsreisegenet. Charlotte har blitt forberedt på dette i flere år, og er klar til å innta sin rolle. Gwendolyn har mest lyst til å fortsette å være en vanlig jente og stiller mange spørsmål ved de oppdragene hun får fra den hemmelige organisasjonen som passer på de tidsreisende. Heldigvis er hun ikke helt alene, Gideon, en noe eldre gutt reiser også i tid, og har allerede fått opplæring. Gideon er kjekk, men til tider ganske så ufordragelig, og når man driver å reiser i tid så er det ganske upraktisk å forelske seg.....

Historien er herlig romantisk og spennende, og har alle ingredienser som skal til for at man ikke ønsker å bli ferdig med boken.

1 kommentar: